ACCI S.A.S.

News

Tinder inneha en funktion som gor det mojligt att chatta

Tinder inneha en funktion som gor det mojligt att chatta

Tinder Plus erbjuder massa extrafunktioner. Den storsta fordelen ar ett obegransat antal «hogersvajp». Du inneha ocksa chans att angra ett vanstersvajp ifall det skulle intraffa fran fadas. Det ar en valdigt funktionell funktion, darfor detta minsann ar nagot som hander mer an va man antaga.

Du inneha samt mojligheten att «supergilla» upp till fem personer per dag. Du far aven ett «boost» varje manad som utfor att dina profiler kommer forst nar andra swajpar. Du kan aven valja att titta pa profiler fran varlden ovan, och du slipper samtidigt reklam.

Tinder Gold ger dig samma fordelar som Tinder Plus, plus an mer. Den storsta fordelen ar att du kan kika vem som har gillat dig innan du bestammer dig for att swipa hoger eller vanster.

Flera forevandning gor att folk valjer guld snarare plus, darfor att det minimerar modan med att hitta lampliga kandidater. Du far samt medel till “Toppval pro dig”, som innehaller nya profiler varje dag som ar utforligt utvalda fran Tinder. Det arme utfor det bekvamare att finn personer som passar just dig.

Nar din profil dyker upp, kommer den person du valt att kika det

Nar du och en annan person uppskattar varandra och “matchar”, far ni chansen att smaprata med varandra via chatten. Du https://kissbrides.com/sv/amourfeel-recension/ kan plocka en blick pa en blad med nya matchningar som du an inte har chattat med, ocksa en historik av de du inneha pratat med.

Du behover inte besvara kungen ett visst metod eller inom en snav tidsram, bada parter inneha opportunitet att fardigstalla matchningen nar som helst. Nar du chattar med nagon inneha du resurs till att racka gifs, men ej att racka bilder fran din kamerarulle, vilket forr var ett val, men som genast inneha tagits bort.

Rekommendationen ar att ej ta chattandet kungen Tinder forut seriost och att standigt forsoka ha kul. Forut att bege ut fran andra matchningar ar det bra att skapa en egen profil och att inte stalla for flertal fragor. Ifall du ar en man sa kommer du vanligtvis inte att lite det forsta meddelandet. Basta mojligheten att klara pa Tinder ar att anteckna det som kommer naturligt och att slappna av och ha festligt under processen.

Att lite en dejt via Tinder ar inte sa tufft, ehuru du redan har tagit ett steg nar du har matchats med nagon. Efter att ni har pratat en aning kan du inrada nagonting avslappnat, som en defilera, ett glas vin eller en bagare kaffe.

Flera kan kanna sig obekvama med att ha deras forsta traff med nagon de traffat online hemma hos dem. Du vill troligtvis undvika att besta instangd i flera timmar, alldenstund detta kan skapa en stor press for bada parterna. Behalla den trerattersmiddagen till en dejt nar ni lar er battre uppfatta varandra.

Hur sa ar det basta sattet att ringa fler traffar pa Tinder?

Eftersom du vanligtvis far snav tid fran den person som valjer att svajpa at antingen hoger eller vanster kungen din profil ar det angelaget att den ar stark. Det finns vissa grej som far folk att automatiskt kora att svajpa at vanster och det ar bast att kringga dem. Det kan variera fran person till person, men det finns nagra principiell grejer som du absolut inte bor ha med i din Tinder-profil.

For att atnjuta ut mesta mojliga fran dina foton ar det angelaget att du tar till fyllest med bilder sa att de som tittar kungen dem far en klar bild fran dig. Vi rekommenderar minst fyra bilder fran gall kvalitet som visar olika prylar. Till exempel ett portratt, en bild dar du gor nagot du tycker ifall och en bild som ar lite roligare. Undvik selfies, spegelbilder och foton av dalig kvalitet.

Abrir chat