ACCI S.A.S.

News

Vill du chatta enskilt med nagon online?

Vill du chatta enskilt med nagon online?

Klicka i sa fall kungen din anvandarnamn, som finns i listan till hoger och tryck sedan gallande knappen kungorelse, for att inleda den dedikerade privata chatten och beratta ett budskap, fortskrider som forklarats i de foregaende raderna.

Forut att chatta med andra brukare aterigen nar som helst, klicka gallande fornamn publik chatt, som finns i vanstra sidofaltet.

Gratis chatt-app

Vill du begagna gratis chat-app eller undrar du ifall det finns gudar chattprogram gratis att ladda ner i datorn? Ifall sa ar fallet blir du glad att hora att sjalv haller pa att beratta om nagra fran de viktigaste chat-apparSom tinder och meddelandeprogram, t.ex. Whatsapp, som i flera fall ocksa kan anvandas pa en PC via speciella klienter eller webbgranssnitt.

tinder

Bland chattprogrammen som sjalv vill rekommendera att du anvander ar tinder : Visst har du redan hort talas om det, darfor det ar en av de mest kanda freemium-tjansterna riktade till dem som vill atnjuta nya vanner och nog till och med igangsattning nya romantiska relationer.

tinder kan anvandas fran mobiltelefoner och surfplattor och laddar ner applikationen med likadan namn till Android och iOS / iPadOS gratis, men det ar aven mojligt att bruka den fran en datamaskin i genom att koppla till dess officiella webbplats.

Du tvungen samt kanna till det i princip hur tinder Det ar gratis men for obegransad tillampning (till exempel forut att veta vem som gillade din profil) plikt du prenumerera. Priserna borjar fran 9,99 ˆ per manad ( Tinder Plus ) eller fran 32,99 ˆ per manad ( Tinder Guld ).

Som sagt, om du tanker dra para anvandbarhet fran det Android, ansluten till latsas handelsbod och tryck gallande knappen Installera pa PC, for att ladda ner och installera applikationen. I iOS / iPad OS istallet, belastning pa knappen faoch sedan lasa upp appens nedladdning och installation med Ansikts-ID, belastning gallande ID eller losenord pro ditt iCloud-konto.

I slutet fran proceduren, starta Tinder i genom att klicka pa dess ikon som laggs till pa startskarmen och / eller i enhetens skrin. Registrera dig https://kissbrides.com/sv/kanadensiska-kvinnor/ genom att starta applikationen telefonnummer eller i genom ditt konto Facebook och matcha foljaktligen din profil. Kika samt till att du inneha aktiverat geolokaliseringstjanster.

Nar detta ar gjort kommer du att visas profilerna pro registrerade Tinder-anvandare i ditt omrade: pro att chatta med en person ar dock villkoret for kompatibilitet och eftersom ett omsesidigt engagemang. I denna fras, om du vill chatta med en person forut att du ar intresserad, kompression gallande i hjarta cona, i konkordans med din profil som kommer att foreslas for dig, att satta «Jag gillar».

I intermezzo av att «gilla» ar omsesidig, kommer bada att meddelas ifall status forut kompatibilitet. I det ogonblicket kan du chatta med anvandaren i undra i genom att trycka pa hans namn i avsnittet Inlagg av ansokan ( serier ) och konsumera den dedikerade chatten, for att racka text- och multimediameddelanden.

Ifall du har nagra fragor eller problem, kolla in min radgivning dar sjalv forklarar hur man startar en konversation pa Tinder. For mer information foreslar jag ocksa att du laser min djupgaende guide dar jag forklarar mer detaljerat hur Tinder fungerar.

Whatsapp

Whatsapp Det ar definitivt varldens mest populara gratisapp pro snabbmeddelanden. Den kan anvandas forut att skicka enskilda meddelanden och gruppmeddelanden till dina kontakter. Whatsapp Den kan laddas ner gratis pa Android och iPhone, men det kan aven anvandas kungen en PC, via dess stationara klient pro Windows och macOS eller dess online-granssnitt, Webb WhatsApp, tillganglig fran de viktigaste webblasarna. I bada fallen upprepas ansokans innanmate i programmet nalle (enhet som maste vara paslagen och ansluten till Internet for att tjansten amna fungera).

Abrir chat