ACCI S.A.S.

News

Recension av Match fullgod blad for att utprova natdejting!

Recension av Match fullgod blad for att utprova natdejting!

Match Tycke

Match ar en fran varldens storsta dejtingsajter med miljontals aktiva medlemmar, inberaknad hundra tusentals enbart i Sverige. Sajten erbjuder en mangd anvandbara funktioner, sasom avancerade sok- och kommunikationsverktyg och en omfattande evenemangskalender.

Match organiserar dessutom flera annorlunda typer av arrangemang pro medlemmarna, sa att du kan traffa likasinnade singlar i en rolig och avslappnad ett klimat. Enar det mycket kan bli en aning stelt nar man motas forsta gangen efter att man har skrivit kungen en dejtingsida sa ar det just dessa evenemangen som vi tycker ar det basta med Match.

Nar det galler medlemskap, erbjuder Match par val: Standard och Premium. Standardmedlemskapet ger tillgang till primar funktioner som vara medveten om vem som tittat pa din profil och langa meddelanden. Premiummedlemskapet inkluderar alla primar funktioner, samt extra funktioner som synlighet for fler medlemmar och prioritet i sokresultat. Priserna forut bada medlemskapen varierar avhangig gallande hur lange prenumerationen pagar, men du kan bli medlem forut sa billigt som 149 kr per manad.

Jomenvisst sa kan du aven skapa ett gratiskonto gallande Match om du vill utprova platformen, samt kolla vilka potentiella matchningar som finns tillgangliga, innan du valjer att spendera.

Vi tycker att Match ar ett utmarkt val pro personer som ar ute efter ett seriost forhallande. Dejtingsidan erbjuder en storlek anvandbara funktioner och arrangemang, ocksa ett stort antal aktiva medlemmar. Priserna pro medlemskap ar rimliga och ger tillgang till en storlek annorlunda funktioner. Vi tycker definitivt att du bor skapa ett gratiskonto pa Match, och du bor dryfta att bli premium-medlem ifall du ar gallande jakt efter en serios relation.

Anvandarbetyg

Match ar en fran de aldsta, och samtidigt basta dejtingsidorna som finns. Den grundades 1993 vilket betyder att Match inneha haft otaliga ar att mogna, och det finns mycket som vi tycker om. Anvandarupplevelsen ar fantastisk, registrering ar lindrig och du far ej skapa en halvbakad profil. Detta gor sa att du kan atnjuta jatte- information om dina potentiella matchningar genom att enbart betrakta gallande profilerna.

Match ar gratis att anvanda hur lange du vill, och det ar ett tamligen vanligt beloning om du vill dra para batnad av alla premiumfunktioner.

Med det sagt, ifall du letar efter en livspartner sa ar Match den basta dejtingsidan som finns, och samt var “skribentens val”-vinnare.

Vanliga fragor om Match

Priserna gallande forut ett premium abonnemang hos Match skiljer sig at bundenhet gallande hur lange du vill prenumerera. Ifall du enkom vill anskaffa en manad kostar det 299 kronor, https://worldbrides.org/sv/colombiagirl-recension/ men ifall du vill bloja dig i ett ar sa kostar det istallet enbart 149 kronor per manad.

Givetvis, Match prenumerationen fornyas automatiskt till likadan kostnad och langd. Vi rekommenderar att framfora upp prenumerationen sa flinkt du har kopt den. Kungen sa metod kan du begagna den tiden du betalar pro utan risk att den fornyas om du ej vill.

Du kan kontakta Match kundtjanst via telefon, e-post eller chatt. Enklaste sattet enligt oss ar att kontakta dem genom mejl, det kan du bega i genom att klicka pa den har lanken:

Kort info om Match

Match ar en onlineplattform forut singlar att ses nya folk och kanske finn karlek. Det ar en fran de aldsta dejtingsidorna som drivs av Match Group, som driver en mangd annorlunda plattformar tillgangliga forut folk omkring ifall i varlden.

Efter sin officiella lansering ar 1995 tog webbplatsen fartfyllt en ledande position bland dejtingsidorna. Darefter dess inneha Matchs online-databas blott stigit uppat och fler och fler registrerar sig fortfarande idag.

Lustig fakta om Match

  • Ovanfor svenskar har traffat sin partner gallande Match
  • Over 1 miljon meddelanden skickas varje manad gallande Match
Abrir chat