ACCI S.A.S.

News

Nojesguiden infiltrerar Tinder: «En like ar sa definitiv»

Nojesguiden infiltrerar Tinder: «En like ar sa definitiv»

Natdejtingskammen borde ha satt stopp pro Tinder fjarran innan fenomenet vaxte sig sahar stort. Likartad, om an mindre stadade, varianter som Badoo och Grindr – och i speciell man lesbiska Brenda – ar visserligen forhallandevis valetablerade, men knappt sa helt forharskande som Tinder har kommit att bli. Detta fastan att en kungen Tinder tvingas presentera sig med fornamn, bild, alder och intressen. Jag tanker att det borde lyfta pinsamhetsrisken nagot enormt, men folk verkar ha samlag den arme skiten. Jag maste ta reda pa varfor – och ger mig in i en varld full fran markliga profilbilder, forvirrande inforader och raggningsrepliker som refererar till paret Obama.

TINDER 101: EN KVICK PASSAGE Nar du laddar ner appen kopplas den forbund med din Facebook, sa att namn, alder, intressen (dvs va en har likeat), och profilbilder – nagot som effektivt satter stopp forut penisbilder i overskott – blir synliga forut andra gallande Tinder. Verkar det du narmast i foljd far upp ej vara for dig ar det blott att pragla gallande det roda krysset eller swipea med fingret fran hoger till vanster, sa forsvinner de och kommer aldrig anyo. Uppskattar du daremot det du ser kan du antingen trycka kungen det grona hjartat eller swipea med fingret fran vanster till hoger. Ifall personen i undra gjort samma sak med dig ar det en sa kallad Honduras kvinnor gifter sig ”match” – och forst da kan ni initiera chatta. Jag inneha fyllt i att jag vill kunna kika man och kvinnor (andra val an de tva binara konen finns ej), i aldern 18-50+ (det forinstallda – sarskilt flera over 30 syns dock ej till), inom 10 kilometers avstand.

Sjalvfortroende: Minimalt

. Haller kungen att backa ur darfor ens Tinder ju ar kopplad till ens Facebook. Varfor har ingen sagt nagot? Sjalv skams ihjal. Gode gud, sang noll mota postas gallande Facebook sa att mina slaktingar och lagstadieklasskompisar antaga att jag ar kungen desperat partnerjakt.

. Karna forsta suggestion kommer upp! Blir skrackslagen och klickar nej utan att beskada. Angrar mej och tanker att sjalv kanske inneha forlorat mitt livs karlek.

Vet ej baksida av underben jag amna vanta undertecknad. Kynnen: SKAMSVETTAS! Registrerade att en fran dem tycktes ha lanat Jimmie Akessons traditionella spelmannadrakt, att i runda slangar ingen inneha bytt profilbild sedan de varenda pa Debaser Slussen forra som, och att sjalv inte kan faststalla undertecknad for om det ar smart eller dumt att ha en profilbild som forestaller Anton Ewald. Ja-klick: 15. Matchningar: 8! Ar det bra eller uselt? Krasenhet: Jattekrasen. Synnerligen jattekrasen. Sjalv tvingas gno gallande det har.

. Vaknar. Det forsta som hander ar att jag undrar vad som hander gallande Tinder. Det andra ar att jag gar in gallande Tinder. 14 matchningar. Ar det en bra siffra? Bor sjalv kanna mej smickrad? Eller ar gemene Tinder-anvandare enkom fjarran mycket mindre krasen an jag?

. Chattar med en som berattar att han just mailat ut sin onskelista till varda och foralskade. Han ar 30 ar mossig. Det slar inga gnistor mellan oss.

. Har jobbat hela dagen och saknat Tinder med ande och hjarta. Men nu ar sjalv gallande en bar och skojar med mitt klubb om att sjalv ska leta fram folk som aven ar dar, anordna upp deras profil kontra dem och swipea at vanster.

Nej-klick: Tappade rakningen utbredd 100

. Chattar med en polare sjalv likeade forut att kika om hon skulle likea retur. Hon berattar att hon tappade bort sitt pass nar hon dj:ade men att det ar okej i och med hon blott «kompenserar forut Beyonces lycka”. Sahar fjarran ar det det roligaste nagon sagt till mej pa Tinder.

Abrir chat