ACCI S.A.S.

News

Ifall var aspiration efter vanskap, onskan och karlek

Ifall var aspiration efter vanskap, onskan och karlek

Jag kan bortse fran det ytliga anslaget pa internet och istallet kontemplera pa varfor folk anvander de bilder som de har till profilen. Mycket ar det inte en oforutsedd att bilderna valjs ut, tvartom sa kan de besta minutiost utvalda forut att signalera vem man ar. Undersokningen ar att identifiera vilka signaler som finns i bilderna gallande de som dyker upp i flodet.

Vi uppfostras till att varje individer som ska leva ut forsvinna liv. Men gallande Tinder ser sjalv oftast stereotyper. Till och med normbrytare passar in i stereotypen av just normbrytare. De som vill signalera feminin attraktion gor det himla strongt och utstuderat. Synonym sker nar nagon vill signalera att de ar queer. Det ar forhallandevis lite som signalerar ‘lagom’ portion fran kvinnlighet eller queerighet.

For den hyperkvinnliga tjejen ar alla bilder ingaende utvalda

Sjalv har ungefar aldrig traffat en hyperkvinnlig donna via natet sa jag vet ej sant hur de tanker. Det skulle va superintressant att atnjuta plocka bit av deras tankar om varfor de lagger ner mer tid an nodvandigt pro att motas en pojke.

Men till saken, baksida av underben karakteriserar bilder av en hyperkvinnlig tjej pa natet som sa massa inspireras fran helt eller delvist?

De valdigt retuscherade bilderna foljer oftast samma mall med likadan teman. Det ar en enormt etnisk svensk grupp fran tjejer som visar sitt smala valtranade jag. Synonym miljoer och rekvisita aterkommer. Till och med poserna gar igen. De regelbunden likheterna visar kungen att de plikt inspireras av likadan sak.

Ansiktet praglas fran i toppskick makeup med tydligt fixade ogonbryn. Av och till kan det se datoranimerat ut. Haret hanger ohindrat och verkar ha ordnats omsorgsfullt pro att bli mer livfullt. Ogonens intimitet amna framhavas sa ofta som mojligt sasom man aldrig ser i verkligheten.

Det kan vara midsommarkrans i haret i en lantlig idyll. Fjallturer ar ett vanligt inslag. Ifall det inte ar midsommar kungen stig sa ar det full hastighet i skidbacken eller pa hastbanan.

Ett utomhustema pro poolen ar att hon stiger upp darifran med blicken nedat. Blicken nedat aterkommer ocksa i vitt olika samband sarskilt med solglasogonen vilandes pa huvudet. Solglasogonen som bra rekvisita anvands flitigt inomhus men samt nar det ar molnigt.

Drycken amna sitta samman av fran vitt vin. Det kan kopa ifall middagen ute gallande krogen med vaninna. Vinglaset haller de stelt i glasfoten. Sjalv hittar aldrig en bild med rott vin.

Bilderna pa tjejganget amna kvarvara av blonda tjejer tatt packade bredvid varandra leendes infor kameran. Den hyperkvinnliga har flera vanner, men det ar en av dem sexiga Somalian flickor som star over de andra som den utvalda vaninnan. Nuddning mellan vaninnor ar vanligt som forut killar skulle ses som homosexuellt.

Gallande gymmet brukar hon ha massor tighta plagg med bar mage och sta kungen sidan sa att man dels ser rumpan, dels ser hur pass snav midja hon inneha.

Hyperkvinnliga tjejer ar stadse glada jamfort med flera andra tjejers profiler som kan vara ganska neutrala (sarskilt de med otaliga selfies).

Gallande sistone har jag uppskattat alltmer att titta pa Tinderprofiler bara forut studiens skull

De amna duga in i skapandet av hennes vallyckade och halsosamma jag samtidigt som man hor i media att unga tjejer ar sarskilt drabbade av bavan. Forut henne ska det alltid aga rum nagot, nya upplevelser ska alltid forekomma runt husknuten. En inte helt oforutsedd tanke ar att det ar fa som lever upp till kraven att leva med en sadan perfekt och otillganglig gumma.

I natdejtingen hade jag svart forut att bli borttagen fran den man matchat med. Ofta pa rak arm efter att man matchat, men aven en bit in i en chatt. Ett samtal som plotsligt ar borta. Puts forsvunnen. Du inneha ingen gallande att bearbeta, eller knysta nat. En avvisning i det lilla. Natdejtingen fungerar i praktiken som ett rullande band fran massavvisningar.

Abrir chat